« Setembre 2017 »
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Acte d’inauguració del curs ...
03-10-2017 - 18:30 / 20:00     Teatre Municipal l'Ateneu
Sou a: Ensenyament i Joventut

Ensenyament i Joventut

La Regidoria d'Ensenyament i Joventut està integrada pels serveis d’infància i joventut. En l’àmbit d’infància es desenvolupen dos projectes d’educació en el lleure dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys: el Saló de la Infància i l’Estiuet. L’objectiu d’aquests projectes és oferir activitats que permetin treballar diferents aspectes del desenvolupament de l’infant de manera lúdica i educativa.

En referència a les polítiques dirigides als joves, el Departament elabora el Pla Local de Joventut (PLJ) que ordena i sistematitza les actuacions i els recursos existents al nostre municipi; així com també estimula la reflexió i plantejament, tant d’aquestes com de les futures actuacions i polítiques de joventut a Igualada.

El Departament treballa diferents aspectes com: l'habitatge, l'ocupació, l'oferta formativa, la participació, la salut, la cultura, la cooperació o l'oci, entre d’altres, establint com a línies estratègiques: l’emprenadoria com a actitud vital i la participació dels joves.

La Regidoria de Cooperació treballa per impulsar accions de sensibilització i de cooperació al desenvolupament de qualitat i amb una voluntat transformadora.

S’actua per enfortir les organitzacions de cooperació internacional de la ciutat, coordinades a través de la comissió Igualada Solidària. També es dóna suport a les actuacions de sensibilització amb la voluntat de formar una ciutadania global crítica i compromesa en la construcció d’un món millor.

El Pla Local de Cooperació té com a objectiu fixar les línies generals i les directrius bàsiques en matèria de cooperació, per tal de millorar la qualitat i l'impacte de les actuacions i, alhora, posar a l'abast de la ciutadania i dels agents que treballen en cooperació i solidaritat al municipi una política pública transparent i avaluable.

  • Compartir