Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Agenda / Dimarts de Diàlegs: “Igualada està ben informada?”

Dimarts de Diàlegs: “Igualada està ben informada?”

Es vol analitzar com és la funció dels mitjans a Igualada, com es tracten les notícies a la ciutat i si es fa periodisme crític o no. Presentarà el periodista Roger Vilalta, membre de l’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat.
Quan 16/02/2016
de 20:00 a 21:30
Assistents Eva Ripoll (periodista amb trajectòria en diferents mitjans d’Igualada), Jordi Puiggròs (periodista en diversos mitjans i delegat del Col•legi de Periodistes de Catalunya a l’Anoia) i Imma Jubert (gerent del seu propi gabinet de comunicació amb seu a Igualada). A l’acte també s’hi han convidat els responsables dels diferents mitjans de comunicació d’Igualada com són AnoiaDiari.cat, Infoanoia.cat, La Veu de l’Anoia, L’Enllaç dels Anoiencs, Ràdio Igualada i Canal Taronja Anoia.
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Es vol analitzar com és la funció dels mitjans a Igualada, com es tracten les notícies a la ciutat i si es fa periodisme crític o no. Presentarà el periodista Roger Vilalta, membre de l’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat. Vilalta la situació dels mitjans arreu de Catalunya, les mancances i fortaleses. També quin pot ser el paper dels ciutadans davant l’allau informatiu que hi ha moltes vegades.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir