Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Esdeveniments culturals / De pell sensible, música, teatre i paraules

De pell sensible, música, teatre i paraules

Programació del cicle de música, teatre i paraules De pell sensible, a l’antiga adoberia de Cal Granotes d’Igualada (Baixada de la Unió s/n).

Aquest cicle de música, teatre i paraules, va néixer amb la voluntat d’apropar la literatura i la poesia als ciutadans i és per això que s’utilitza  la música i la teatralització com a camí universal, en un espai singular: una antiga adoberia del segle XVIII transformada en museu, un espai acollidor on el record de la pell adobada afavoreix que les paraules hi penetrin. Un intent també de redescobrir espais i donar-los nous usos.

Aquest cicle forma part dels objectius del Departament de Promoció Cultural que promou el desenvolupament de la llengua catalana en les seves diferents vessants, la difusió de la literatura catalana i la lectura en general donant un especial relleu als autors locals.

L’objectiu del cicle, no és només transmetre el missatge d’una selecció d’autors universals, sinó també per conèixer-los, de manera que els primers minuts del recital els hem dedicat a escoltar la trajectòria dels autors i de la seva obra, de la mà de bons coneixedors de la matèria, la majoria d’ells professors de literatura.

  • Compartir