Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Premis Ciutat d'Igualada

Premis Ciutat d'Igualada

Un any més, l’Ajuntament d’Igualada, d’acord amb les entitats i persones que hi participen, presenten les bases dels Premis Ciutat d’Igualada.

Un any més,  l’Ajuntament d’Igualada, d’acord amb les entitats i persones que hi participen, presenten les bases dels Premis Ciutat d’Igualada. Una convocatòria, que neix amb l’esperança que fructifiqui amb les millors creacions artístiques, culturals i socials.

El termini general de presentació dels treballs finalitza el dia 21 de setembre de 2018 a excepció dels premis recerca Dr. Joan Mercader, que finalitza el dia 28 de setembre de 2018; i el premi Jaume Caresmar, el 20 de setembre de 2019. Cal tenir en compte que la convocatòria dels premis de recerca són de caràcter biennal.

El veredicte i el lliurament dels premis es durà a terme el diumenge dia 18 de novembre de 2018 al Teatre Municipal l’Ateneu. 

Per tal de difondre els premis, s’han editat unes bases resumides de totes les convocatòries, la informació de les quals la trobareu de forma ampliada en aquest apartat. L’edició dels premis 2018 manté les mateixes convocatòries que l’edició anterior, però amb algunes variacions que trobareu a les bases.

Els premis són possibles gràcies a la implicació de tots els membres que formen part dels diferents Jurats i les entitats i empreses com CEINA i la Fundació Sant Crist d’Igualada, en el patrocini econòmic del premi d’Art Digital Jaume Graells i el premi al Compromís Social Mossèn Còdol, respectivament. Cal destacar també el suport organitzatiu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, de l’Ateneu Igualadí, de l’entitat disseny=igualada, i del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada.  També fan possible els premis els diferents equipaments municipals com l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada. Una convocatòria transversal que serveix per potenciar i reconèixer la imaginació, la creativitat, la recerca i les propostes de caràcter social.

Per a més informació  cultura@aj-igualada.net

Descarregueu les diferents bases dels premis

Bases resumides dels premis Ciutat d'Igualada 2018CATALÀ
Premi d'Art Digital Jaume GraellsCATALÀCASTELLANOENGLISH
Premi de Poesia Joan LlacunaCATALÀ
Compromís Social i Cívic Mossèn CòdolCATALÀFITXA INSCRIP.
Premi de Fotografia Procopi LluciàCATALÀCASTELLANO
Premi a la Composició Musical Paquita MadrigueraCATALÀCASTELLANOENGLISH
Premi de disseny Gaspar CampsCATALÀFITXA INSCRIP.
Premi Honorífic Ciutat d'Igualada 2018CATALÀ
Premi d'investigació Jaume CaresmarCATALÀ
Premi de recerca Doctor Joan Mercader 2017/18CATALÀ

  • Compartir
Pertany a: