Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Premis Ciutat d'Igualada

Premis Ciutat d'Igualada

Un any més, l’Ajuntament d’Igualada, d’acord amb les entitats i persones que hi participen, presenten les bases dels Premis Ciutat d’Igualada.

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS CIUTAT D'IGUALADA

Un any més,  l’Ajuntament d’Igualada, d’acord amb les entitats i persones que hi participen, presenten les XXIV bases dels Premis Ciutat d’Igualada. Una convocatòria que vol promoure la creació artística, cultural i social, en un sentit ampli, així com reconèixer els principals creadors, tant en l’àmbit local, com nacional i internacional.

El termini general de presentació dels treballs finalitza el dia 20 de setembre de 2019 a excepció dels premis recerca Dr. Joan Mercader, el 18 de setembre de 2020, pel seu caràcter biennal.

El veredicte i el lliurament dels premis es durà a terme el diumenge dia 24 de novembre de 2019 al Teatre Municipal l’Ateneu. 

Per tal de difondre els premis, s’han editat unes bases resumides de totes les convocatòries, la informació de les quals la trobareu aquí, com també de forma ampliada les bases específiques de cada premi que caldrà conèixer abans de participar. L’edició dels premis 2019 manté les mateixes convocatòries que l’edició anterior, però amb lleus variacions que trobareu a les bases particulars de cada premi.

Els premis són possibles gràcies a la implicació de tots els membres que formen part dels diferents Jurats i les entitats i empreses com CEINA i la Fundació Sant Crist d’Igualada, en el patrocini econòmic del premi d’Art Digital Jaume Graells i el premi al Compromís Social Mossèn Còdol, respectivament. Cal destacar també el suport organitzatiu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, de l’Ateneu Igualadí, de l’entitat disseny=igualada, i del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada.  També fan possible els premis els diferents equipaments municipals com La Gaspar, escola municipal d’art i dissenyi l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada. Una convocatòria transversal que serveix per potenciar i reconèixer la creativitat en diferents àmbits, la recerca i les propostes de caràcter social.

Per a més informació  cultura@aj-igualada.net

Descarregueu les diferents bases dels premis

Totes les bases resumides dels premis Ciutat d'Igualada 2019CATALÀ

Premis d'Art Digital Jaume Graells

Nacional/Internacional

CATALÀCASTELLANOENGLISH

Premi de Poesia Joan Llacuna

Nacional/Internacional en llengua catalana

CATALÀ

Compromís Social i Cívic Mossèn Còdol

Àmbit local

CATALÀFITXA INSCRIP.

Premi de Fotografia Procopi Llucià

Nacional/Internacional

CATALÀCASTELLANOENGLISH

Premi a la Composició Musical Paquita Madriguera

Nacional/Internacional

CATALÀCASTELLANOENGLISH

Premi de disseny Gaspar Camps

Àmbit local/Comarcal

CATALÀFITXA INSCRIP.

Premi Honorífic Ciutat d'Igualada 2019

Àmbit local

CATALÀ

Premi d'investigació Jaume Caresmar

Àmbit d'estudi local/Comarcal

CATALÀ

Premi de recerca Doctor Joan Mercader 2019/2020

Àmbit d'estudi local/Comarcal

CATALÀ

  • Compartir
Pertany a: