Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Agenda / III Jornada de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central

III Jornada de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central

TABAC: DIVERSITAT I ENTORN
Quan 05/10/2018
de 09:00 a 14:30
On Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia (C/ Dr. Joan Mercader, 1 · 08700 Igualada)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 938031950 (Ext. 4409)
Assistents Jornada dirigida a professionals.
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

El divendres 5 d'octubre tindrà lloc la III Jornada de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central, titulada "Tabac: Diversitat i Entorn", dirigida a professionals interessades en la qüestió, prèvia inscripcióhttp://salutweb.gencat.cat/ca/form/tabac2018/index.html. La jornada és gratuïta. Podeu consultar el programa aquí.

Hi ha la possibilitat de presentar pòsters a la jornada sobre experiències i estudis. Si voleu presentar un pòster teniu temps fins el 19 de setembre per enviar el resum mitjançant el següent enllaç http://comunicacions.camfic.cat/envio_comunicacion.aspx?Idcomunicacion=50. Podeu consultar les normes de publicació aquí. Per més informació podeu contactar amb: promocio.cc@gencat.cat 

La Xarxa de Prevenció i Control de Tabaquisme de la Catalunya Central és un grup de professionals actius de diferents àmbits interessats en la prevenció i el control del tabaquisme a la Catalunya Central. És un iniciativa dels professionals del territori que neix com un projecte compartit i obert. Com altres xarxes territorials similars, té la voluntat de millorar la prevenció i control del tabaquisme al territori.

A l’inici, el grup impulsor de la Xarxa estava format per professionals implicats en tabaquisme d’institucions sanitàries presents a la Catalunya Central. Actualment, la Xarxa és oberta a tots els professionals del territori que hi tinguin interès (universitat, món local, associacions, altres entitats, etc.)

Més informació sobre la Xarxa aquí.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir