Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Notícies / Procés participatiu per a la millora de l’oci nocturn juvenil a Igualada

Procés participatiu per a la millora de l’oci nocturn juvenil a Igualada

22-10-2019

El departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada inicia un procés participatiu per debatre i analitzar les necessitats i propostes per millorar l’oci nocturn juvenil de la Ciutat. L’actuació pretén recollir les demandes i impressions del jovent, provinents de persones físiques i d’entitats del territori que vulguin dir-hi la seva, amb l’objectiu de copsar les valoracions que desprèn l’oci nocturn actual del municipi i proposar-hi, si s’escau, alternatives o elements complementaris, amb la finalitat d’enriquir, millorar i repensar la proposta existent.
El procés, emmarcat en el projecte Nits de Qualitat a Igualada, i com a actuació reflectida en el Pla de Salut d’Igualada 2019-2022, vetlla per fer passos per a assolir un oci nocturn de major qualitat i més saludable per a totes les persones.
El desplegament d’aquest projecte a la ciutat, com actuació recollida en el Pla de Salut d'Igualada 2015-2018 i 2019-2022, va ser endegat l'any 2016, any durant el qual es van realitzar els primers contactes amb els agents implicats en l'àmbit de l'oci nocturn. L'any 2017 es va conformar el grup motor del projecte que acabaria resultant en l'actual taula de participació ciutadana, i el 2018 la presentació pública del projecte, de la taula de participació ciutadana, la signatura d'adhesió i compromís i l'atorgament del "Q de festa" als locals d'oci nocturn que compleixen amb un seguit de requisits.
La primera sessió d’aquest procés participatiu tindrà lloc el divendres 25 d’octubre de 2019 a les 17:30h, a l’equipament juvenil “La Kaserna” d’Igualada (Travessia de Sant Jaume). Les persones interessades a rebre més informació poden fer-ho a través del telèfon 938031950 · Ext. 4409 o del correu electrònic programaprevencio@aj-igualada.net-.

  • Compartir
Pertany a: