Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Seguretat alimentària / Consells per preparar aliments segurs

Consells per preparar aliments segurs

Logo Seguretat AlimentàriaPreparació d'aliments amb seguretat

Per prevenir toxiinfeccions alimentàries és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars, que ajuden a garantir que els aliments siguin segurs. 

Les toxiinfeccions són malalties que es manifesten sobretot amb símptomes digestius, com els vòmits i les diarreesi que es produeixen quan una persona consumeix un aliment contaminat per microorganismes, com la salmonel·la.

Està perfectament establerta la relació entre determinades pràctiques incorrectes i aquestes malalties. Respectar les quatre normes bàsiques d’higiene, és a dir, netejar, separar, coure i refredar, ajuda a evitar toxiinfeccions alimentàries.

Maduixes

Et pot interessar:

Tríptic: Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments

Vídeo: Garantir la seguretat dels aliments que preparem.

Vídeo: Consells de seguretat alimentària per a la gent gran.

Vídeo: El rentat de fruites i verdures.

Vídeo: Els ous.

Vídeo: Recol.lecció de bolets.

Vídeo: Biberons amb seguretat. Consells per preparar-los.

  • Compartir