Sou a: Inici / Serveis / Serveis socials / Serveis Socials Bàsics

Serveis Socials Bàsics

Regidoria responsable: Acció Social i Igualtat

Descripció del servei:

Els serveis socials tenen com a finalitat assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de llurs necessitats personals bàsiques i de les necessitats socials.

Els serveis socials s’adrecen especialment a la prevenció de situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic i de situacions de vulnerabilitat i de dependència i a la promoció d’actituds i capacitats de les persones com a principals protagonistes de llur vida.

Serveis Socials Bàsics està dividit en dues àrees:

• Infància i Adults

Està format per quatre equips, cada un integrat per una treballadora social i una educadora social. Els professionals d’aquests equips, són els referents dels usuaris que fan demanda del servei i el seguiment social que requereixi.

• Gent Gran i Dependència

Està integrat per dues treballadores socials que atenen a la població de més de 65 anys i la població amb grau de dependència.


Qui pot rebre aquest servei?

Totes les persones i famílies que requereixin informació, orientació, suport i/o acompanyament davant d’una situació de vulnerabilitat, per tal de promoure actituds i canvis que en promoguin la inclusió social.


S'ha de pagar?

No. Aquest servei és gratuït.

Com s'hi accedeix?

Serveis Socials Bàsics. Espai Cívic Centre.
c/ Trinitat, 12, 1r pis
938031950 i 938047581

  • Compartir