Igualada congela el bitllet senzill de bus urbà
Igualada congela el bitllet senzill de bus urbà
30/12/2013

Temàtica: Mobilitat i Transports
Perfil: General

 

L’Ajuntament d’Igualada i l’empresa concessionària del servei de bus urbà a la capital de l’Anoia, S.A. Masats Transports Generals, han acordat mantenir en 1,50 euros el preu del bitllet senzill de cara a l’any 2014, tot i que la proposta de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per a l’any vinent és de 2,15 euros.

 

Segons explica Jordi Pont, regidor d’Urbanisme i Mobilitat del consistori, “aquesta decisió la podem adoptar perquè el bitllet senzill és l’únic sobre el qual tenim plena capacitat de decisió, mentre que la resta de títols són competència de l’ATM”. Pont afegeix que “el nostre bitllet senzill afecta una àrea geogràfica molt reduïda, és diferent a altres ciutats on l’usuari fa recorreguts més llargs amb aquest títol i tot plegat ens deixa més marge de maniobra”.

 

L’any 2012, davant la davallada d’usuaris que va generar l’increment de preu del bitllet senzill proposat en aquell moment per l’ATM, consistori i empresa van acordar tornar al preu d’un euro i mig de l’any anterior i afavorir així l’ús del servei als passatgers puntuals. Els anys 2013 i 2014 s’ha apostat per mantenir aquest preu.

 


Recomana a un amic
eZ Publish™ copyright © 1999-2014 eZ Systems AS