Sou a: Inici / L'Ajuntament / Regidors / Joan Valentí

Joan Valentí

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, (1990).

Màster en Gestió Cultural a la Universidad Pompeu Fabra, UPF/IDEC, (2006)

Implicat en diferents projectes culturals a la ciutat d’Igualada, ja des de ben petit en associacions com ara l’Agrupació Sardanista, el Grup Sardanista Montserratí i d’adolescent amb el grups Rialles i Gralla.

Ideòleg i impulsor del Teatre de l’Aurora - Unicoop Cultural, (1988-1999). Posteriorment va organitzar la Festa Major de la ciutat, des de l’empresa Eclipsi, amb Isidre Quintana, (2000-2010).

Amb 30 anys de trajectòria professional ha treballat amb companyies teatrals com Els Comediants (1990-2000), Monti&Cia i Pepa Plana. És membre de T-Atraco Teatre (“Txèkhov, La Butaca i La Quarta Vía”). També ha actuat al Teatre Nacional de Catalunya i al Circ Raluy.

Actualment, i des de l’any 2006, dóna vida al personatge del Pau de la Família del Super3. I representa l’obra “Mort a les cunetes” escrit per ell mateix i en David Pintó, i que és homenatge a 9 republicans, (afusellats per les seves idees a Can Maçana) i a totes les víctimes de la repressió franquista.

ENLLAÇ a les dades sobre la declaració de béns patrimonials, possibles incompatibilitats i activitats, règim de dedicació, i les retribucions i indemnitzacions que perceben els càrres electes.

  • Compartir