Sou a: Inici / Noticies / Aquest divendres, tradicional Cantada de Nadales conjunta a la plaça de l’Ajuntament

Aquest divendres, tradicional Cantada de Nadales conjunta a la plaça de l’Ajuntament

La direcció de la cantada anirà enguany a càrrec del Cor d’Homes d’Igualada
21-12-2022
Aquest divendres, tradicional Cantada de Nadales conjunta a la plaça de l’Ajuntament

Cantades 2021

El divendres 23 de desembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament, la tradicional cantada de nadales organitzada pel Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, que congrega cada any a la majoria de corals de la ciutat per interpretar, amb l’acompanyament del públic assistent, algunes de les cançons més genuïnes d’aquestes festes.

Enguany la direcció de la cantada anirà a càrrec del Cor d’Homes d’Igualada  amb un format inusual: un petit grup instrumental.

El cor d’homes d’Igualada va néixer l’any 2012 amb una quinzena de cantaires provinents d’Igualada i rodalia sota la direcció de Pere Lluís Biosca. Ha realitzat concerts a Igualada, Vilafranca, Granollers, Lleida i Barcelona i ha col·laborat amb orquestres com la Simfònica del Vallès o l’Orquestra Terres de Marca. Ha actuat al Cicle de Música Sacra de Granollers, Maig Coral de Barcelona. Ha dut a terme col·laboracions amb el Cor de Noies Exaudio, Cor de Noies Cromàtica de Sant Celoni, ARSinNova de Barcelona, el Cor de Cambra de Granollers o la Coral Ginesta de Cervera. Ha actuat sota directors com Daniel Mestre, Josep Vila Jové, Rubén Gimeno i Esteve Costa. Des del 2020 Carles Prat n’és el director titular.

A la cantada hi participaran les corals: Agrupació Coral La Llàntia, Cor de Cambra de l’ECMMI, Igualada Gospel Choir, Coral Mixta, Coral de Santa Maria, Coral Mig to, Cor Gospel de Xauxa, Coral Merlet,  Coral Gatzara,  Coral Infantil Els Verdums, Cor de noies Exaudio, Coral Cors Units  i es cantaran les següents nadales: El Noi de la mare, Les dotze van tocant, Santa Nit, Joia en el món, Fum, fum, fum, el desembre congelat i l’Himne del Patge Faruk.

Prèviament com cada dia a les 19h, al Niu Màgic de la Plaça de Cal Font tindrà lloc l’espectacle del calendari d’advent. Els fanalers explicaran el conte de llum d’una durada de 5 minuts, i encendran el fanal numero 23 del compte enrere fins al Nadal. Seguidament Igualada Comerç oferirà xocolatada per a tots els nens i nenes i a continuació, junt amb els fanalers, s’anirà fins a l aplaça de l’ajuntament per escoltar la tradicional cantada de Nadales.

  • Compartir
Pertany a: