Sou a: Inici / Noticies / El 32è Saló de la Infància serà El Saló dels Xefs

El 32è Saló de la Infància serà El Saló dels Xefs

El cartell de la 32a edició és una il·lustració de l’igualadí Xavier Mula que converteix els Esmolets en cuiners.
25-11-2015

El Saló de la Infància d’Igualada arriba enguany a la seva 32a edició i se celebrarà al recinte firal de Cal Carner del 27 de desembre de 2015 al 4 de gener de 2016. Aquest dimecres la regidora de Joventut i Ensenyament, Patrícia Illa, n’ha avançat alguns detalls del contingut conjuntament amb la directora de l’esdeveniment, Maricel Miñano, i han presentat també el cartell del saló juntament amb l’autor de la imatge, l’il·lustrador igualadí Xavier Mula.

El departament municipal de Joventut, impulsor del Saló, continua dotant l’esdeveniment d’eixos temàtics específics, per tal d’aportar valor afegit i contingut didàctic als jocs i l’esbarjo que sempre hi són presents. Els últims anys s’ha celebrat el Saló del Rec (2011), el Saló de les Idees (2012), el Saló Bestial (2013), Un Saló Sonat! (2014) i ara, aquest 2015, arriba El Saló dels Xefs. La regidora de Joventut veu en aquesta edició “una oportunitat per treballar els valors pedagògics, educatius i de lleure a través del món culinari”. Per això, aquest Nadal “els infants podran gaudir de moltes activitats i tallers relacionats amb aquest àmbit, amb noves apostes com contes i poemes, amb concursos i espectacles i amb l’activitat estrella, que serà La Cuineta del Saló”. Aquest serà un espai on s’hi rebran petits grans xefs i pastissers, que compartiran els seus secrets als fogons amb els més petits.

El cartell d’aquesta edició és obra de l’igualadí Xavier Mula que, seguint la línia iniciada l’any passat, torna a convertir en protagonistes de la imatge els Esmolets. En aquesta ocasió els dos personatges, molt estimats pels infants de la ciutat, hi apareixen cuinant i suggerint un munt d’activitats perquè els més petits puguin aprendre, descobrir i experimentar en família i d’una manera diferent.

Les expectatives per aquesta edició són mantenir-se en xifres de visitants similars als dos anys anteriors. El 2011 i el 2012, amb quatre dies de durada, la cita va congregar 8.000 i 10.000 participants respectivament. El 2013, recuperant la tradicional durada de vuit dies, es van superar les 17.000 persones i, el 2014, els visitants van ser 16.000.

  • Compartir