Sou a: Inici / Noticies / Igualada asfaltarà aquest estiu diversos trams de l’Avinguda de Barcelona i del Passeig Verdaguer

Igualada asfaltarà aquest estiu diversos trams de l’Avinguda de Barcelona i del Passeig Verdaguer

El projecte contempla una inversió de 600.000€ i una superfície d’actuació de 20.500m2
14-07-2022

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha presentat aquest dimecres la campanya d’asfaltatges d’aquest any que s’iniciarà la segona meitat del mes de juliol aprofitant disminució de la circulació i l’activitat a la ciutat. Vives ha explicat que “la campanya d’aquest any dona continuïtat al pla d’asfaltatges que impulsa l’Ajunatment amb la voluntat de tenir el ferm dels vials públics en bon estat”.
Els asfaltatges d’aquest any comprendran una superfície d’actuació de 20.500m2 i compten amb un pressupost de 600.000€.
El pla contempla l’asfaltatge de l’Avinguda de Barcelona des de la Carretera de Manresa fins al Carrer de Sant Josep, el Carrer de Santa Tresa del Carrer de Sant Francesc d’Assís al Carrer de Florenci Valls.
També s’asfaltaran diversos trams del Passeig Verdaguer que ja va iniciar-se l’any 2020. S’asfaltarà a la vorera nord els trams entre el Carrer de Lleida i el Carrer de Sant Josep i el tram entre Carrer de Sant Josep i Plaça de Catalunya al Carrer de Santa Caterina. Pel que fa a la vorera sud, s’asfaltaran els trams entre la Plaça de Catalunya al Carrer de Santa Caterina i el de Carrer Sant Magí i el tram entre el Carrer d’Òdena i el Carrer de Lleida.
Vives ha explicat que els asfaltatges del Passeig Verdaguer estan coordinats amb l’actuació que es durà a terme als carrers de Cardenal Vives i de Misericòrdia per la connexió d’Igualada amb la Ronda Sud. Aquests carrers tidnran noves voreres, doble sentit i nou semàfor a la cantonada entre el Passeig i el Carrer de Cardenal Vives. Un canvi important que suposarà, ha explicat Vives “una millor circulació més efectiva, competitiva i sostenible”.

  • Compartir