Sou a: Inici / Noticies / Jornada d'Speed Dating en el marc del projecte Atenea

Jornada d'Speed Dating en el marc del projecte Atenea

Una sessió pràctica de generació d’oportunitats professionals i de coneixement de potencials perfils per cobrir vacants d’ocupació
04-06-2018

El passat divendres, 1 de juny, Ig-nova Empresa va acollir una jornada d’Speed Dating, en el marc del projecte Atenea. En aquesta jornada, dones amb perfil professional d’alta qualificació es van entrevistar amb responsables d’ETT i de RRHH d’empreses com Eurofirms, Synegie, Grup Català de Treball, Tallers Felipe Verdés, Discomgrup, EVVO Retail, Ceina o el Consorci Sociosanitari d’Igualada.

Estava plantejada com una sessió pràctica de generació d’oportunitats professionals i de coneixement de potencials perfils per cobrir vacants d’ocupació. Cada candidata va fer una ronda de converses amb tots els selectors i va exposar, dins un temps màxim preestablert, el seu perfil professional. Posteriorment, es va dur a terme una taula rodona d’anàlisi i de conclusions per part de les candidates i les empreses.

Aquesta iniciativa l'organitzava el departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, en coordinació amb el Consell Comarcal de l’Anoia, dins del Projecte Treball a les 7 Comarques.

 

  • Compartir