Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament activa el projecte “Facilitadors de la convivència”

L’Ajuntament activa el projecte “Facilitadors de la convivència”

Els facilitadors de la convivència són ciutadans i ciutadanes que, en determinats moments, poden realitzar una tasca de mediadors naturals
19-01-2023
L’Ajuntament activa el projecte “Facilitadors de la convivència”

Presentació facilitadors convivencia

El Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada posa en marxa el projecte “Facilitadors de la convivència” dirigit a tots els veïns i veïnes de la ciutat majors d’edat interessats a aprendre i promoure la convivència, el diàleg i la gestió dialogada dels conflictes.

El projecte té com a objectiu principal sensibilitzar i formar en mediació i gestió de conflictes a persones vinculades al territori, persones amb una actitud conciliadora i que vulguin millorar els canals de comunicació i de resolució de conflictes a la seva comunitat de veïns/veïnes, a l’associació, al barri, a l’escola...

La presentació del projecte “Facilitadors de la convivència” tindrà lloc dimecres 18 de gener, a les set de la tarda a l’Espai Cívic Centre. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 938068101 o a través del mail mediacio@aj-igualada.net.

La posada en marxa s’emmarca en la commemoració del Dia Europeu de la Mediació que se celebra el 21 de gener coincidint amb l'aniversari de l'aprovació de la primera recomanació sobre mediació familiar per part del Consell d'Europa.

El Servei de Mediació ciutadana de l’Ajuntament d’Igualada és un servei públic per resoldre els conflictes de forma dialogada, confidencial i gratuïta. L'objectiu és tractar qualsevol conflicte derivat de la convivència ciutadana, relació amb els veïns, conflictes familiars, escolars i els derivats de l'ús dels espais públics. Aquest servei compta amb el suport del Servei de Convivència, Diversitat i Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona.

 

 

  • Compartir
Pertany a: