Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Salut consensuen el relleu en la direcció del CSA

L’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Salut consensuen el relleu en la direcció del CSA

La figura de la presidència recaurà en el senyor Enric Mangas i de la gerència en una persona de la seva confiança que ja ha estat consensuada amb l’alcalde
09-02-2023

Després de setmanes de converses entre l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el conseller de Salut, Manel Balcells i vista la voluntat de la Conselleria de Salut d’impulsar un canvi en la direcció de l’Hospital d’Igualada; el conseller i l’alcalde han consensuat la proposta del senyor Enric Mangas com a President del Consorci Sanitari de l’Anoia alhora que han proposat, també, que la gerència del Consorci Sanitari de l’Anoia recaigui en una persona de la confiança de Mangas que, dilluns vinent, en el marc d’un Consell Rector extraordinari serà presentada.   

Enric Mangas ha estat, des del 2009, director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. És diplomat en ciències empresarials i llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona. Amb anterioritat ha estat director del Servei Català de la Salut (2003-2004) i gerent de la Regió Sanitària de Barcelona entre els anys 2004 i 2009.

Des de l’Ajuntament d’Igualada es vol agrair la tasca del President sortint, el senyor Javier Niño i del gerent, el doctor Ferran Garcia, que han liderat l’Hospital d’Igualada en uns anys molt complicats.

L’Ajuntament d’Igualada valora positivament l’inici d’una nova etapa on, com ha fet sempre, treballarà lleialment al costat del CatSalut per ser un hospital de referència, millorar la qualitat assistencial, donar suport als treballadors i treballadores i fer efectives les inversions necessàries en aquest equipament tant important per la comarca de l’Anoia.

  • Compartir