Sou a: Inici / Noticies / La instal·lació de la catifa antilliscant finalitza les actuacions de manteniment al pont de Fàtima

La instal·lació de la catifa antilliscant finalitza les actuacions de manteniment al pont de Fàtima

La catifa permetrà millorar l'adherència del terra per evitar possibles relliscades
25-01-2023
 La instal·lació de la catifa antilliscant finalitza les actuacions de manteniment al pont de Fàtima

Fi millores pont Fatima

Aquest cap de setmana s’ha finalitzat la instal·lació de la catifa antilliscant al pont que uneix la plaça del Centre Cívic de Fàtima amb el complex esportiu Infinit. Es tracta d'una catifa fixa d'1,5m d'amplada col·locada en el voral esquerre del pont que permet millorar l'adherència de la superfície per evitar possibles relliscades, especialment en els dies de temperatures baixes.

Segons el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Igualada, Miquel Vives, "es tracta d'una solució utilitzada en altres ponts que presenten una dificultat similar quan baixen les temperatures o plou i que s'ha mostrat efectiva per a millorar-ne la seguretat i evitar relliscades i caigudes."

Amb aquesta actuació es finalitza un seguit d'accions de manteniment del pont que han consistit en noves soldadures de la barana, decapat i repintat de la zona de vianants.

L’estructura va estar tancada pocs dies per la realització de les tasques de repintat i ara, amb la col·locació de la franja antilliscant finalitzen les actuacions de manteniment al pont de Fàtima

  • Compartir