Sou a: Inici / Noticies / Nou vídeo de sensibilització de la iniciativa "Stop. Tu Pots"

Nou vídeo de sensibilització de la iniciativa "Stop. Tu Pots"

Hi participen persones de la societat igualadina que destaquen en diferents àmbits
17-05-2019

En el marc de les activitats de la iniciativa Stop. Tu pots per a la conscienciació i prevenció de l’assetjament infantil i juvenil, impulsada pel departament d’Ensenyament de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Biblioteca Central i del Projecte Marta, s’ha editat un espot en el qual participen diferents persones vinculades a la ciutat d’Igualada.

L'objectiu és fer ressò d’aquesta problemàtica i de la necessària implicació de pares i educadors per tal d’evitar, des de l’anticipació, aquests tipus de comportaments que tants problemes comporten a la convivència social dels infants i joves. Les persones que participen en l’espot són el periodista i locutor de ràdio Quim Morales, el xef David Andrés, la periodista Carlota Martí, l'actriu Lloll Bertran, la fotògrafa i activista social Carmel·la Planell, el professor i pilot de cotxes David Bosch, la pintora i escultora Teresa Riba, el jugador d'hoquei patins Ton Baliu, el cap de colla dels Moixiganguers d'Igualada Jordi Moreno, la directora del ZOOM Igualada Anna Cervera, el pintor i escultor Ramon Enrich, la també  jugadora d'hoquei patins Teresa Bernadas, l'escriptora Teresa Roig, el també periodista i locutor Kilian Sebrià, el comunicador i activista Antoni DeFebrer i l'empresari i pilot de globus Josep Maria Lladó, comptant també amb la col·laboració especial de la Iaia Toneta. El concepte i la producció de l’espot els ha desenvolupat l’equip del Projecte Marta i la gravació i edició ha anat a càrrec de Bernat Enrich.

Aquest vídeo és la segona edició dins del mateix format. La primera es va fer coincidint amb l’anterior edició del Stop. Tu pots i hi van participar alumnes i professors d’escoles i instituts d’Igualada.

El nou vídeo es pot visualitzar a continuació:

  • Compartir