Sou a: Inici / Noticies / Primera jornada del Club del llibre LGTBI amb motiu del Dia de la Visibilitat Trans

Primera jornada del Club del llibre LGTBI amb motiu del Dia de la Visibilitat Trans

Es traca d’una trobada organitzada des del SAI Igualada i el Grup de famílies LGTBI on es parlarà del còmic “US”
15-03-2023

Des del Servei d’Atenció Integral Igualada (SAI), conjuntament amb el Grup de famílies LGTBI (grup que es va formar l’any passat i ha anat fent trobades periòdiques: cinefòrums, xerrades, trobades d’oci) s’ha impulsat el Club del llibre LGTBI.

La primera sessió d’aquest Club del llibre es farà el dia 31 de març, coincidint amb el Dia de la Visibilitat Trans on es comentarà el Còmic “US”. L’activitat s’ha dut a terme amb el suport de la Biblioteca Central d’Igualada qui ha facilitat els còmics.

Per a participar cal apuntar-se al codi QR que hi ha a la imatge de difusió i caldrà recollir el còmic al Centre Cívic Nord per tal de fer-ne la lectura prèvia a la trobada del dia 31. Aquest es farà també al Centre Cívic Nord a la sala de socis a les 19 h de la tarda.

La trobada s’impulsa des del grup de famílies i el SAI i està oberta a tota la ciutadania. L’objectiu és obrir mirades i fer sensibilització envers les realitats i perspectives trans. La dinamització anirà a càrrec de Mireia Sala, il·lustradora LGTBI.

La idea del grup de famílies és organitzar clubs de diversos llibres entorn jornades commemoratives LGTBI de forma periòdica.

  • Compartir