Sou a: Acció Social i Habitatge / Igualtat de gènere

Igualtat de gènere

Per a contactar amb el Programa d'Igualtat de Gènere ho podeu fer a través del correu: igualtat@micod.cat

Pla d'Igualtat de Gènere

Els plans d’igualtat de gènere són els principals instruments d’aplicació de les polítiques públiques de gènere. L’objectiu dels Plans d’Igualtat de Gènere és oferir elements d’anàlisi de la realitat municipal des d’una perspectiva de gènere a través de la qual es facin propostes d’actuació operatives per assolir la igualtat real i efectiva de dones i homes.

Pla d'Igualtat de Gènere - Llegir Més

Atenció a les dones

L'Ajuntament d'Igualada disposa d'un servei d'atenció a les dones, ja sigui assessorament sobre aspectes laborals, jurídics o socials. A Igualada existeix també un servei especialitzat de violència masclista, tractant aspectes relacionats amb l'atenció i la recuperació de dones en situació de patir o d'haver patit violència masclista.

Atenció a les dones - Llegir Més

Dones de la Conca d'Òdena

Cada 8 de març l'Àrea d'Igualtat de Gènere de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena edita un suplement pel diari La Veu, on es visualitzen les aportacions de les dones del nostre territori. Dones professionals, dones treballadores, dones emprenedores, interessants relats de vida que és imprescindible donar a conèixer a la nostra societat.

Dones de la Conca d'Òdena - Llegir Més

Mostra Internacional de Films de Dones

La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per donar a conèixer i posar en valor la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals així com el conjunt de la creació audiovisual.

Mostra Internacional de Films de Dones - Llegir Més

Premi Natividad Yarza a la recerca en gènere

Premi que promou la Mancomunitat de la Conca d'Òdena per als treballs de recerca de Batxillerat. Premi de 1000€ per al treball millor valorat.

Premi Natividad Yarza a la recerca en gènere - Llegir Més

  • Compartir