Sou a: Acció Social i Habitatge / Acció Comunitària Inclusiva / Banc d'articles reutilitzables i material infantil

Banc d'articles reutilitzables i material infantil

El Banc d'articles reutilitzables i material infantil té com a funció principal la recepció i supervisió de mobiliari i material de puericultura per a la seva posterior donació a persones en situació de necessitat.

Té com a funció principal la recepció i la supervisió de diferent mobiliari i material de puericultura per la seva posterior donació a persones en situació de necessitat.

El Banc d'articles reutilitzables i material infantil consisteix en fer una cartera d'ofertes i demandes de mobiliari, material de la llar i material infantil i escolar, com ara cotxets, bressols, motxilles, llibres, bates...
Les donacions són totalment voluntàries i gratuïtes. Les famílies que donen el material no reben res a canvi, i d'altra banda, la família a la qual se li dóna o se li presta el material, no ha de pagar cap tipus de lloguer.

Aquest projecte és una actuació que es fa conjuntament amb les entitats SMC Anoia, ATLAS, Càritas, l'Oficina d'Inclusió i Cohesió Social (OTIC) i el servei de medi ambient de l'Ajuntament d'Igualada. 
Els serveis socials bàsics i els serveis o entitats que disposen de treballadores socials seran els encarregats de detectar si alguna família és susceptible de ser beneficiària d'aquest recurs.

Banc d'articles reutilitzables i material infantil

Carrer Nicolau Tous núm 29
Telèfon:: 93 805 27 59 / 93 803 19 50 ext. 4447
Horari: dimecres i divendres, de 9h a 12h.
             dimecres de 17h a 19h.

 

  • Compartir