Anòlia. Festival de música

Triquell, B-Back, Dr. Jazz Friends, La Séptima Trastada, Lal'ba, 31 FAM, Valèria N. Saurí o Gertrudis seran algunes de les actuacions que formaran part del Festival Anòlia d’enguany.

El festival de música ANÒLIA arriba aquest juliol a la 35a edició del 7 al 15 de juliol. El festival més veterà de la Catalunya central, que va néixer a ritme de jazz, i que des de llavors ha anat ampliant la seva oferta musical amb els diferents estils com el rock,el pop, el rap i el mestissatge.

Al parc central hi actuaran els grups igualadins B-Back i el popular Triquell, participant de la primera edició del programa televisiu Eufòria, que presentarà les cançons del seu àlbum de debut, “Entre fluids”, experimentant amb la fusió d’estils com l’electrònica, el mestissatge i les músiques urbanes que actuaran a la cloenda de l’European Balloon Festival els dies 7 i 8 de juliol.

Al pati del Museu rememorem els seus inicis amb l’actuació d’un grup de jazz de la nostra ciutat el 12 de juliol amb Dr. Jazz Friends a l’espai que acollirà el Festival, al pati del Museu de la Pell del 12 al 15 de juliol.podreu gaudir  de la rumba catalana de producció anoienca amb “La Séptima Trastada” el 13 de juliol. , les joves i captivadores propostes el 14 de juliol. Lal’ba i i un dels referents més populars de la nova generació catalana de trap i reggaeton 31 FAM, els podrem escoltar el divendres 14 de juliol.

L’Anòlia posarà el punt i final el dissabte dia 15 de juliol amb la cantautora sabadellenca Valèria N. Saurí és una de les més captivadores de la nova escena del pop de butxaca, “Ven’nus” i  els consagrats i emblemàtics Gertrudis, una de les bandes pioneres en la fusió i el mestissatge

  • Compartir