Òpera i cinema a la fresca

Òpera i cinema a la fresca al pati del Museu de la Pell, per un estiu de música.

L’any 2007 el Gran Teatre del Liceu va emprendre una iniciativa sense precedents consistent en posar l’òpera a l’abast de la ciutadania mitjançant la projecció en una pantalla de grans dimensions del títol que s’estava representant simultàniament en el Gran Teatre del Liceu aquella mateixa nit. Aquest esdeveniment, anomenat inicialment com ‘Liceu a la platja’, va superar les expectatives d’èxit del Liceu, raó per la qual la seva celebració ha continuat estenent-se sense límits geogràfics sota el nom de ‘Liceu a la Fresca’ amb la finalitat d’ampliar la visibilitat del gènere musical de l’òpera arreu de les poblacions.

L’Ajuntament d’Igualada, conscient de la importància i la generalització creixent de les activitats artístiques i de la cultura, està interessat en participar en aquest esdeveniment del ‘Liceu a la Fresca’ per fer arribar l’òpera a tots els ciutadans del seu municipi que hi estiguin interessats en gaudir de l’esdeveniment de forma gratuïta.

Enguany l’òpera seleccionada per ser projectada és “Tosca” de G. Puccini. Aquesta òpera serà representada al Gran Teatre del Liceu el proper divendres dia 28 de juny  de 2019. La projecció es durà a terme en el municipi el mateix dia, a les 22 h al pati del Museu de la Pell d’Igualada i tindrà una duració aproximada de dues hores trenta minuts. La funció serà enregistrada i emesa pel canal 33 de Televisió de Catalunya i simultàniament a la pantalla de grans dimensions que l’Ajuntament instal•larà al pati del Museu.

  • Compartir