Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Teatre Municipal l'Ateneu

Teatre Municipal l'Ateneu

El Teatre Municipal l'Ateneu és un equipament municipal cedit per conveni a l’Ajuntament d´Igualada, qui per mitjà de l’Institut Municipal de Cultura, porta a terme la programació d’activitats professionals de teatre, música i dansa professionals, a més de ser un equipament on s’hi acullen aquelles activitats amateurs que desenvolupen les entitats de la nostra ciutat.

BREU HISTÒRIA

Per Pasqua de l’any 1900 s’inaugurava el teatre impulsat per iniciativa de l’entitat l’Ateneu. L’any 1909 un incendi va destruir l’escenari, aprofitant la reconstrucció es va ampliar l’escenari, es construïren nous camerinos, s’alçà un pis més i s’instal·là una platea mòbil. El 1987 el teatre va passar a ser municipal i l’Ajuntament es va comprometre a fer les reformes necessàries per tal de modernitzar-lo, fins que finalment l’any 1995 va ser inaugurat de nou.

DESCRIPCIÓ DEL TEATRE

Té diferents possibilitats d’encabir-hi el públic, amb un format de teatre "a la italiana" que també es pot utilitzar com a sala de ball, etc., la qual cosa li permet un aforament d’unes 500 localitats , 234 de les quals corresponen a platea.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Matins de dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 13 h
Tel. 93 803 19 50 (ext. 2504)

Adreça:

Carrer Sant Pau, 9
08700 IGUALADA
Accés a l’escenari pel carrer Esquiladors.
Tel. 93 805 0358

  • Compartir