Venda d'entrades i abonaments

Procediments de venda d'entrades i abonaments del Teatre Municipal de l'Ateneu

VENDA D’ENTRADES

Aquest servei no aplica cap taxa.

Taquilla del Teatre Municipal l’Ateneu

Passatge Vives, s/n 08700 Igualada
Els dijous d’11 a 13 h i de 18 a 20 h fins el dia 1 d’octubre, i una hora abans de cada espectacle.
La taquilla del Punt d’Informació Cultural i Turística no estarà operativa temporalment.

Reassignació de localitats dels espectacles ajornats

Les persones que ja havien adquirit les localitats durant el període de confinament, poden gestionar el canvi presencialment tots els dijous, fins a l’1 d’octubre. També poden fer-ho el dia de la funció, a partir de les 18h i fins a 15 minuts abans de l’inici de l’obra, o bé poden enviar un correu electrònic a entrades@teatremunicipalateneu.cat, indicant el codi de l’entrada i especificant els membres de la unitat de convivència o afinitat que es poden agrupar. Un cop enviada la informació rebran les noves localitats assignades.

La resituació afectarà la ubicació de les butaques assignades. Els espectadors que no estiguin d’acord amb el canvi podran reclamar el retorn del preu de l’entrada.

Els espectacles són els que s’oferien en l’abonament de la temporada anterior (Els ocells; La dona del 600; La consagració de la primavera; i Una història real). En principi tenen l’aforament complet, però podeu consultar la mateixa setmana de la funció, si s’ha alliberat alguna entrada que s’hagi pogut produir durant el procés de reassignació, i la podeu comprar a través del portal d’Internet del teatre.

  • Compartir