Sou a: Qualitat Urbana / Mobilitat i transports / Aparcaments

Aparcaments

Zones blanques d'estacionament gratuït

L'Ajuntament d'Igualada, des de l'any 2012, condiciona diferents solars i espais en desús de la ciutat per a la seva utilització com a superfícies d'estacionament gratuït, obertes les 24 hores del dia els set dies de la setmana. Totes elles es troben a una distància d'entre deu i quinze minuts a peu del centre. A continuació teniu la seva ubicació:


Ver Zones Blanques d'Aparcament Gratuït en un mapa más grande

Estacionament de pagament

Plaça de Cal Font, gestionat en règim de concessió per l'empresa Saba Aparcament, SA. El nombre de places ofertat per aquest estacionament és de 465.

Entrada pel carrer de Santa Caterina - Coordenades Geogràfiques ETRS89:

  • 1.615449  41.580856

Entrada pel carrer de Sant Magí - Coordenades Geogràfiques ETRS89:

  • 1.616791  41.581598

Igualada Centre, gestionat en règim de concessió per l'empresa Estacionamientos y Servicios, SA (EYSA. El nombre de places ofertat per aquest estacionament és de 294.

Entrada pel carrer de la Concepció - Coordenades Geogràfiques ETRS89:

  • 1.61635  41.578063

Igualada Nord - equipament de mobilitat que dóna servei a l'Hospital d'Igualada amb capacitat per a 300 vehicles, gestionat per Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments, S.L. - SIMA -

Entrada pel carrer de Lecco - Coordenades Geogràfiques ETRS89:

  • 1.621783  41.589387

Estacionament regulat (zones blaves)

Informeu-vos sobre tarifes i horaris a la web de   sima

 

Mapa d'ocupació de zones blaves

Reglament del servei d'aparcaments, zones d'estacionament controlades i grua

Donar solucions a la manca d’estacionament i a l’ocupació dels carrers pels vehicles de forma creixent, constitueixen un repte al qual l’Ajuntament, com administració competent en l’ordenació de la via pública i el trànsit, no pot renunciar, màxim quan una major consciència dels vianants que reclamen la recuperació d’espais vitals està actuant en sentit contrari a la dinàmica que l’ocupació casi integral de les vies públiques pels vehicles representa. La consecució d’aquests objectius suposa la creació del servei públic d’aparcament, de zones d’estacionament sotmeses a control horari i tarifari i de grua. Aquest servei s’ha de regular mitjançant l’aprovació d’un reglament.

Descarregar Reglament zones d'aparcament.

  • Compartir