Sou a: Inici / Noticies / Activitats al voltant del Dia Mundial contra la SIDA

Activitats al voltant del Dia Mundial contra la SIDA

La iniciativa porta novament el títol de 'Figues i ous' i es desenvolupa dins del Pla de Salut d'Igualada 2015-2018, amb el suport d'altres entitats i administracions
30-11-2017

La regidoria d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament d'Igualada ha programat al voltant del dia 1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, diferents propostes de sensibilització i de promoció de la salut sexual i afectiva, pensades especialment per als joves. La iniciativa porta novament el títol de Figues i ous, es desenvolupa dins del Pla de Salut d'Igualada 2015-2018, i compta també amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD) i altres entitats locals, com l'Ateneu Igualadí.

Aquest divendres 1 de desembre, es distribuiran llaços vermells i material informatiu a l’Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12) a tothom que els vulgui recollir. El dimarts, 12 de desembre, l’alumnat de l'Institut Joan Mercader representarà l’obra de teatre Que sí, vida!, centrada en la prevenció del VIH; l'Espai Cívic Centre acollirà una sessió del procés participatiu Salut i Dones el 14 de desembre i un Joc gegant del Trivial el 15 de desembre; i el Cineclub Ateneu projectarà Tomboy el 19 de desembre, un film sobre el trànsit de la identitat sexual. A banda, entre el 5 i el 20 de desembre, l'Institut Badia i Margarit acollirà l'exposició Còmic sobre la SIDA.

  • Compartir