Sou a: Inici / Noticies / 150 activitats a La Boixeta Cultural d'hivern

150 activitats a La Boixeta Cultural d'hivern

L’Institut Municipal de Cultura proposa també una targeta regal que, per 50 euros, dóna accés a cinc espectacles al Teatre Municipal l’Ateneu.
27-11-2014

Més de cent cinquanta activitats culturals formen part de la nova Boixeta Cultural, l’agenda cultural d’Igualada. Aquesta guia recull les propostes des del proper mes de desembre fins al febrer de 2015.

Destaca, per exemple, l’exposició de K.L. Reich. La veu de l’infern nazi, que dona a conèixer la novel·la més representativa de l’escriptor manresà Joaquim Amat-Piniella, sobre la deportació dels republicans als camps nazis, al Museu de la Pell. També l’exposició de pessebres a la sala del Portal del Llevador, una mostra dels millors diorames que feia anys que no es mostraven de forma pública a la ciutat, que romandrà oberta fins l’11 de gener. El dia 13 de desembre hi ha una cita ineludible al Teatre Municipal l’Ateneu, amb Joan Chamorro i La màgia de la veu, que arriba a igualada acompanyat d’Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira i Rita Payés, totes elles acompanyades amb la Sant Andreu Jazz Band. Però no és l’única proposta per aquests mesos, ja que també se celebrarà el Concert d’Any Nou, que oferirà la Strauss Festival Orchestra, el dia 22 de desembre.

El 21 de desembre comença el festival Ànima de Música Sacra amb el concert de Nadal de J. S. Bach. El cicle De Pell Sensible portarà el Poema de Nadal de la mà de Joan Massotkleiner a la veu i Pau Figueras a la guitarra, en el marc incomparable de l’antiga adoberia de Cal Granotes. En l’apartat teatral, es podrà gaudir del darrer premi butaca, l’obra Llibert, el dia 16 de gener i L’última trobada, el 7 de febrer, amb l’actriu Rosa Novell, premi Butaca d’Honor 2014. En l’apartat de dansa, Igualada rebrà l’extraordinari Ballet Nacional Ucraïnès d’Odessa, amb el Llac dels cignes, el 17 de gener.

Coincidint amb l’arribada del Nadal, l’Institut Municipal de Cultura (IMC) ofereix la possibilitat de comprar i regalar una targeta per valor de 50 euros, que dóna dret a escollir fins a cinc espectacles de la programació del Teatre Municipal l’Ateneu. Es podrà adquirir al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) del 5 de desembre al 4 de gener.

Es pot consultar l'agenda íntegra AQUÍ

  • Compartir