Sou a: Inici / Noticies / 160 comerços i restaurants participen a l'Igualada Slow Shopping

160 comerços i restaurants participen a l'Igualada Slow Shopping

La proposta convida a passejar pel centre urbà i gaudir de les compres, amb una completa experiència lúdica, comercial i gastronòmica.
31-05-2016

Entre aquest dimecres, 1 de juny, i dissabte, dia 4, un total de 124 comerços i 35 bars i restaurants de la ciutat participen en la quarta edició de l’Igualada Slow Shopping, una iniciativa conjunta de les associacions locals de comerciants i l’Ajuntament d’Igualada, que vol fer arribar el bo i millor dels establiments locals als visitants que arriben a la ciutat aquests dies.

Aquesta és una proposta que convida a passejar pel centre urbà i gaudir de les compres, oferint una completa experiència lúdica, comercial i gastronòmica. Les ofertes i propostes de tots els locals participants es poden trobar al nou web www.comerçigualada.cat, impulsat pel departament municipal de Comerç. Enguany es pot participar també en un concurs a través de la xarxa social Instagram i, publicant imatges amb l’etiqueta #ishop16, es pot optar a guanyar diferents premis.

A banda de nombroses ofertes i descomptes, el públic podrà trobar jocs i animació infantil, tallers i manualitats, activitats esportives per infants i joves, ambientació musical i zones chill out. Hi haurà també propostes gastronòmiques com una musclada, una sardinada o tasts de productes al Mercat de La Masuca. Precisament, el mercat municipal, juntament amb la Plaça Cal Font, el carrer Òdena i les places del nucli antic, seran els principals punts d’activitat, especialment durant les jornades de divendres i dissabte.

Més informació AQUÍ

  • Compartir