Sou a: Inici / Noticies / 17.000 visitants han passat pel 32è Saló de la Infància

17.000 visitants han passat pel 32è Saló de la Infància

Vint-i-sis entitats sense ànim de lucre i trenta-quatre empreses han col•laborat per fer possible El Saló dels Xefs
07-01-2016

El passat dilluns, 4 de gener, la cercavila amb els geganters del Bisbalet, els Petits Diables i el grup Mal Llamp va posar punt i final als vuit dies del Saló dels Xefs, la 32ª edició del Saló de la Infància d’Igualada, que va tancar portes igualant el rècord d’assistència de l’any 2013, havent rebut més de 17.000 visitants.

Vint-i-sis entitats sense ànim de lucre van participar en aquest saló, duent a terme  exhibicions de tot tipus i, tal i com afirma la regidora de d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament, Patrícia Illa, mostrant un cop més que “el teixit associatiu de la ciutat és ric i participatiu en tots els àmbits, el cultural, l’esportiu i el del lleure”. L’esdeveniment també ha comptat amb la col·laboració de trenta-quatre empreses, que han esponsoritzat les diverses les activitats que s’hi han celebrat, utilitzant diverses fórmules.

El Saló dels Xefs ha deixat moments molt destacats, com el concurs de tapes que va comptar amb la presència de l’Aina, finalista del programa televisiu MasterChef Junior 2. La jove cuinera va formar part del jurat que va valorar els plats que els diferents infants participants van poder cuinar amb els ingredients que es van posar al seu abast.

També van tenir molt bona acceptació els tallers que van realitzar professionals  de la restauració de setze establiments diferents d’Igualada, que es van desenvolupar tant en català com en anglès. En aquests tallers es van fer pizzes, pastissets vegans, piruletes de xocolata o sushi, entre molts altres plats.

El departament municipal de Joventut fa un balanç positiu del funcionament general Saló, tot i que lamenta els inconvenients provocats als assistents pels talls de llum que hi va haver els dies 2 gener i 3 gener. Aquest és un aspecte en el qual ja s’està treballant, per evitar que es torni a repetir en properes edicions.

  • Compartir
Pertany a: ,