Sou a: Inici / Noticies / 17a edició del Ral·li Ciutat d'Igualada

17a edició del Ral·li Ciutat d'Igualada

La prova, que torna enguany amb 88 cotxes inscrits, va ser escollida la millor de l'any 2014 per la Federació Catalana
24-04-2015

Igualada i les carreteres del seu entorn acullen aquest dissabte, 25 d'abril, la 17a edició del Ral·li Ciutat d'Igualada, puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, la Copa de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, l'Open de Catalunya de Ral·lisprints i Trofeu Júnior, i les Copes de Catalunya de Regularitat Sport i Super Sport, i el Campionat de Catalunya d'Eficiència i Regularitat ECOseries.

La prova, que torna enguany amb 88 cotxes inscrits, va ser escollida la millor de l'any 2014 després d'obtenir la millor puntuació en l’informe que elabora la Federació Catalana, valorant els diferents aspectes d’organització i seguretat de la cursa, així com el seu bon desenvolupament. La llista de participants d'aquest 2015 l'encapçalen Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala (Escuderia Gironella, Ford Fiesta R5), Albert Orriols i Lluís Pujolar (Escuderia Osona, Porsche GT3), Josep Anton Domènech i Manel Marchal (Escuderia Gironella, Citröen DS3), Miquel Prat i Daniel Montaner (Moto Club Igualada, Mitsubishi Colt) i Josep Maria Martínez i Luka Larrosa (BMW M3). El Moto Club Igualada hi participa amb una quinzena de cotxes i, al volant del cotxe número zero, hi haurà novament el pilot local Josep Bassols.

La sortida de la prova es donarà a les 12h a l'Avinguda d'Europa, a Les Comes. Per davant, tota una jornada de competició amb 347,5 quilòmetres de ral·li, 93 dels quals seran de proves especials, a les carreteres de l'Anoia i altres comarques veïnes. Dels 10 trams cronometrats a disputar, els dos últims seran nocturns, se celebraran a Rubió i a Castellfollit del Boix i arrencaran a partir de les 22h. La cerimònia del podi es preveu per la 1h de la matinada de diumenge.

Evidentment, la celebració de la prova implicarà alteracions en el trànsit tant a Igualada com a les carreteres properes, que estaran degudament senyalitzades i regulades. En cas que es vulgui seguir la prova a peu de carretera, es recomana llegir detingudament i seguir les normes de seguretat.

Tota la informació es pot trobar al WEB de l'organització.

  • Compartir