Sou a: Inici / Noticies / “Contes per fer-se gran”, arriba a totes les escoles d’Igualada i de la comarca de l’Anoia

“Contes per fer-se gran”, arriba a totes les escoles d’Igualada i de la comarca de l’Anoia

Forma part de l’acció “Aules amb tracte que té per objectiu treballar la negociació i resolució de conflictes
01-03-2023

La Comissió Preventiva Intergeneracional de la Guia Territorial de Maltractament de la Gent Gran de l’Anoia, a través de la campanya ”Tracta’m bé,  té com  a objectiu estimular,  entre els infants, valors i actituds de bon tracte cap a les persones grans .

Totes les escoles d’Igualada i comarca rebran un exemplar del conte  “Contes per fer-se gran”, que forma part de l’acció “Aules amb tracte”. Aquest conte va adreçat als infants de Cicle Superior i té per objectiu treballar la negociació i resolució de conflictes.

“Contes per fer-se gran” és una publicació que recull quatre històries, protagonitzades per persones grans, al voltant de les quals, hi ha algun tipus de conflicte.  A part d’aquest material, s’ha creat una proposta de treball per a Cicle Inicial “Un dia seré gran molt gran” i una altra, per a Cicle Mitjà “Un dia vaig ser petit, molt petit”. Les escoles poden trobar-les al Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia.

Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia, el Consorci Sociosanitari d’Igualada, l’AFADA , la Fundació Sociosanitària Sant Josep  i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia.

  • Compartir
Pertany a: