Sou a: Inici / Noticies / “Els Pastorets” combinen l’actuació dels personatges principals amb projeccions en vídeo per completar les escenes

“Els Pastorets” combinen l’actuació dels personatges principals amb projeccions en vídeo per completar les escenes

02-12-2020

Francesc Ferrer, representant del grup de teatre Esbart Igualadí, ha presentat aquest dimecres, acompanyat per la tinenta d’alcalde Patricia Illa, l’edició d’aquest any d’Els Pastorets d’Igualada. Atesa la situació provocada per la pandèmia de Covid-19, el Teatre Municipal L’Ateneu acollirà 4 sessions reduïdes que inclouran l’actuació en directe dels personatges centrals combinada amb la projecció en vídeo d’imatges amb la resta de personatges, en un muntatge elaborat amb escenes dels anys anteriors. Així, els espectadors podran veure dalt de l’escenari en Lluquet, en Rovelló, Satanàs, Llucifer i Sant Miquel. També actuaran, en moments puntuals, Sant Josep, la Verge Maria i l’àvia.

Les representacions es faran els dies 20, 26 i 27 de desembre i el 3 de gener a les 12 del migdia. Ferrer també ha explicat que el programa tríptic d’aquest any és obra de Jordi Solà i combina l’aire teatral i l’infantil. L’auca d’aquesta temporada 2020-2021 inclou versets de Montserrat Argelich i dibuixos de Marc Serrano.

  • Compartir