Sou a: Inici / Noticies / “Igualada sense grip”, nova campanya de vacunació antigripal

“Igualada sense grip”, nova campanya de vacunació antigripal

14-11-2019

L’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà i el CAP Igualada Nord organitzen, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat i el departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada, una campanya de vacunació antigripal estacional a la ciutat, adreçada especialment a persones amb un alt risc de complicacions si pateixen la grip i, també, a les persones o grups que poden transmetre-la, com ara convivents propers dels grups de risc o els professionals de la salut.
La campanya “Igualada sense grip” s’iniciarà el proper dilluns 18 de novembre, dia en què personal d’infermeria dels dos centres d’atenció primària de la ciutat es desplaçaran a diferents equipaments del municipi per facilitar l’accés de la ciutadania a la vacunació. D’aquesta manera, tothom qui ho desitgi podrà vacunar-se en els espais i horaris següents:
 Dilluns 18 de novembre
o De 10 a 14 h al vestíbul de l’Hospital
o De 17 a 19 h a la Biblioteca
 Dimecres 20 de novembre
o De 10 a 14 h al vestíbul de l’Hospital
o De 17 a 19 h al Centre Cívic Montserrat
 Dijous 21 de novembre
o De 10 a 12 h a l’Espai Cívic Centre
o De 17 a 19 h al Centre Cívic de Fàtima
 Divendres 22 de novembre
o De 10 a 12 h al Casal del Passeig
D’altra banda, la ciutadania també podrà vacunar-se, com cada any, al CAP Igualada Nord i al CAP Anoia, en horari centralitzat durant el període del 4 al 15 de novembre els dilluns, dimecres i divendres de 9-13 h i els dimarts i dijous de 16-19 h, sense necessitat de demanar hora. A partir del 16 de novembre podran vacunar-se de la grip demanant cita prèvia amb la seva infermera de referència.
La vacuna de la grip està especialment recomanada per a les persones majors de 60 anys, persones amb alguna malaltia crònica, dones embarassades i professionals de la salut.

 

  • Compartir