Sou a: Inici / Noticies / 25 anys del protocol d'amistat entre Igualada i Alcántara

25 anys del protocol d'amistat entre Igualada i Alcántara

Al llarg d’aquest any 2019 es duran a terme diferents activitats coincidint amb el quart de segle d la unió entre els dos municipis
01-04-2019

Amb motiu dels 25 anys del protocol d’amistat que uneix Igualada i Alcántara, a la província de Càceres, l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i el regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals, Pere Camps, van viatjar el passat cap de setmana al municipi extremeny convidats pel seu consistori, encapçalat per l’alcalde, Luis Mario Muñoz. Van visitar, entre altres, l’històric Pont Romà i el Convent de San Benito, van conèixer la tradicional Romeria de Nuestra Señora Virgen de los Hitos i van visitar també el poble veí de Mata de Alcántara.

Els noms d’Igualada i d’Alcántara tenen presència respectiva en tots dos municipis, amb la Plaça d’Alcántara al barri de Montserrat de la capital de l’Anoia, i amb una Avenida de Igualada a Alcántara. I és que, durant l’últim terç del segle XX, Igualada va rebre moltes persones i famílies arribades d’Alcántara, especialment per a treballar a la indústria local.

Al llarg d’aquest any 2019 es duran a terme altres activitats coincidint amb el quart de segle d’aquest protocol d’amistat.

  • Compartir