Sou a: Inici / Noticies / 26 persones procedents de plans d'ocupació reforcen la Brigada

26 persones procedents de plans d'ocupació reforcen la Brigada

Faran tasques de suport al personal municipal en àmbits com els parcs i jardins, les obres, la lampisteria i el manteniment en l’espai públic i els equipaments municipals
02-02-2018

La Brigada Municipal d’Obres de l’Ajuntament d’Igualada es reforça temporalment, aquest any 2018, amb vint-i-sis treballadors procedents de plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En aquest segon cas, el Programa Treball i Formació està subvencionat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Durant els propers mesos, aquestes prop de trenta persones faran tasques de suport al personal municipal en àmbits com els parcs i jardins, les obres, la lampisteria i el manteniment en l’espai públic i els equipaments municipals.

Aquest divendres, 2 de febrer, l’alcalde, Marc Castells, i el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, amb els responsables de la Brigada, els han donat la benvinguda als serveis municipals i els han animat perquè treballin amb vocació de servei a la ciutat.

  • Compartir