Sou a: Inici / Noticies / 2a Caminada Solidària per la Inclusió a Igualada el proper 17 de març

2a Caminada Solidària per la Inclusió a Igualada el proper 17 de març

La caminada tindrà dos recorreguts i recaptarà íntegrament el cost de la inscripció per l’entitat AFAURIA
05-03-2024

El proper diumenge 17 de març tindrà lloc la 2a Caminada Solidària per la Inclusió, una jornada solidària que destinarà tota la seva recaptació a l’entitat Afauria, (l’Associació de Famílies del Grup Àuria). La caminada tindrà la sortida a Cal Maco a les 9.30 del matí. A la plaça de La Creu hi haurà també una fira amb les principals entitats solidàries de la comarca que visibilitzaran la seva tasca i activitat.

Com l’any passat, la caminada tindrà dos recorreguts, un de 13 km que recorrerà l’Anella Verda de la ciutat i un de 6 km que tindrà lloc al Circuit Inclusiu, un recorregut adaptat que permet que tothom, siguin quines siguin les seves limitacions pugui gaudir de l’esport i la natura. Les inscripcions en línia estan obertes fins al dia 14 de març al web: inscribirme.com/caminadasolidariaperlainclusio. També es podran fer de forma presencial els dies 16 i 17 a Cal Maco. Les inscripcions tenen un preu de 3€ que es destinaran íntegrament a AFAURIA.

En la presentació de l’acte, l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells “ha animat a tots els igualadins i igualadines a participar d’aquesta caminada que l’any passat ja va ser un èxit, una jornada per fer salut i a més de forma solidària”. Castells ha posat en valor els espais on transcorrerà la caminada: l’Anella Verda i el Circuit Inclusiu “dos recorreguts que apropen la natura a la ciutat que apropen per la natura, per qualitat de vida, per la pràctica d’esport i també per la salut mental”.

Des d’AFAURIA i el Grup Àuria, el seu director Albert Piñol ha desitjat que aquest any “se superin les més de 1200 persones que van inscriure’s a la caminada i es repeteixi aquesta experiència accessible i que demostra que la inclusió de totes les persones és possible”.

  • Compartir
Pertany a: