Sou a: Inici / Noticies / 373 alumnes d'Igualada, en una nova Mostra de Teatre Escolar

373 alumnes d'Igualada, en una nova Mostra de Teatre Escolar

Totes les actuacions es representaran al Teatre Municipal l’Ateneu, entre el 2 de maig i el 18 de juny, i l’accés és lliure i gratuït
26-04-2018

Durant el mes de maig i juny tindrà lloc una nova edició de la Mostra de Teatre Escolar al Teatre Municipal l’Ateneu, una iniciativa que es porta a terme des de 1979 i que enguany aplega un total de dotze centres educatius d’Igualada, que oferiran l’obra de teatre que han preparat al llarg del curs. En total hi participaran 373 joves actors i actrius, des de Primària fins a ESO.

La primera actuació serà el proper 2 de maig, a les 15:30h, a càrrec de l’Escola Àuria, que presentarà els espectacles Frankenstein i Harry Potter. En total 27 actors i actrius sota la direcció de Víctor Borràs. La següent escola serà la Ramon Castelltort, que el dia 11 de maig oferirà cinc obres: Blancaneus i els set nans, Aqualata: la llegenda d’Igualada, Què fem amb el drac?, Final de curs i La sospita està servida.

El dijous, 17 de maig, a les 19:30h, l’escola Emili Vallès actuarà amb l’espectacle Unes colònies diferents. El Gabriel Castellà ho farà el divendres, 18 de maig, a les 11h, oferint El zoo d’en Pitus, i el 19 de maig, a les 17h, l’escola Garcia Fossas oferirà sis espectacles: Sister Act: torna al convent, El peix irisat, Les princeses també es tiren pets, La piràmide i el tresor perdut, Les set cabretes com una cabra i La clínica dels embolics.

El 22 de maig, a les 19h, l’Escola Dolors Martí presentarà De Camí cap a Oz! i I tu d’on vens?. El 23 de maig l’Institut Milà i Fontanals presentarà Shreck i, el dia 29 de maig, l’Institut Pere Vives Vich representarà una obra titulada RelAccions Adolescents i El (pre)judici. El col·legi Montclar-Mestral, el dia 30 de maig, presentarà Aquilí i al Llàntia d’Aladí, l'Institut Badia i Margarit interpretarà Tastant la Commedia dell'Arte el 31 de maig a les 19h, i l’Institut Joan Mercader presentarà Tot Shakespeare el dia 1 de juny a les 13h i a les 20h. La darrera actuació anirà a càrrec de l’Escola Pia, amb el títol Lisístrata, el 18 de juny a les 20:30h.

Totes les actuacions es representaran al Teatre Municipal l’Ateneu i l’accés és lliure i gratuït.

 

  • Compartir