Sou a: Inici / Noticies / Subvencions per valor de 63.000 euros al barri Sant Agustí

Subvencions per valor de 63.000 euros al barri Sant Agustí

Els imports de les subvencions s’estableixen en funció del nombre d’habitatges i de la inversió realitzada.
29-07-2015

L’Ajuntament d’Igualada concedeix enguany disset subvencions en el marc del Projecte d’Intervenció Integral del Barri de Sant Agustí per a l’any 2015, per un import global conjunt de 63.100 euros. Les sol·licituds rebudes durant mentre va romandre obert el termini van ser divuit.

En concret, un cop avaluades les sol·licituds rebudes, es donen tres subvencions per l’obertura de nous establiments comercials en aquest barri per un import total de 22.400 euros, tres subvencions per a la reforma d’establiments amb una quantia conjunta de 5.100 euros i, a banda, onze ajuts per a la rehabilitació d’elements comuns d’edificis d’ús residencial amb un import global de 35.600 euros.

Els imports de les subvencions s’estableixen en funció del nombre d’habitatges i de la inversió realitzada. Durant el període 2007-2015 i a través d’aquest programa s’han subvencionat prop de cent setanta actuacions de rehabilitació en edificis residencials en el barri de Sant Agustí i, durant el període 2012-2015, s’han atorgat també nombroses ajudes per a l’obertura de deu nous establiments comercials i per a la reforma i millora dels existents.

 

  • Compartir
Pertany a: , ,