Sou a: Inici / Noticies / 60 persones als nous cursos d'alfabetització en català

60 persones als nous cursos d'alfabetització en català

L’activitat s'adreça a persones adultes d’origen estranger que no tinguin competència oral ni escrita per accedir al nivell inicial del Consorci per la Normalització Lingüística
16-10-2017

Aquest mes d'octubre ha començat una nova edició dels cursos d’Alfabetització en Llengua Catalana. L’activitat s'adreça a persones adultes d’origen estranger que no tinguin competència oral ni escrita per accedir al nivell inicial del Consorci per la Normalització Lingüística.

El projecte el duen a terme conjuntament el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d'Igualada i l'Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC), amb la voluntat de donar servei a tothom que es trobi en aquesta situació i tingui interès per aprendre el català.

Aquesta tardor s'hi han inscrit 60 persones de diferents procedències. Les classes seguiran tot el calendari escolar i es duen a terme en diferents dies i horaris en aules de l’Espai Cívic Centre i de l’Escola Pia. Compten amb tres professors i amb el suport de diferents persones voluntàries.

  • Compartir