Sou a: Inici / Noticies / 64 establiments al 6è Concurs d'Aparadors de La Mostra

64 establiments al 6è Concurs d'Aparadors de La Mostra

L’Ajuntament agraeix la participació i l’esforç dels comerciants per ajudar a ambientar la ciutat durant els dies que durarà l’esdeveniment
19-03-2018

El sisè Concurs d’Aparadors Comercials de La Mostra d’Igualada, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat en el marc de la 29à edició d’aquest esdeveniment, que enguany se celebrarà del 12 al 15 d’abril, comptarà amb la participació de 64 establiments, 10 més que l’any passat.

Tots els inscrits hauran de dissenyar l’aparador amb la idea de “teatre” i acompanyar-la d’una frase que ha de respondre a la pregunta “Què és per tu el teatre?” a través d’un interrogant. Els aparadors lluiran del 6 al 15 d’abril i els guanyadors del concurs s’anunciaran el divendres, 13 d’abril, per tal que al llarg d’aquell cap de setmana tothom tingui ocasió de visitar els aparadors premiats. Els guardons seran un primer premi valorat en 500 euros, un segon en 300 euros i un tercer que consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada 103.2 FM.

Aquesta nova edició del concurs permetrà també desenvolupar novament el Joc del Comerç de La Mostra: els participants al joc hauran de relacionar i encertar com a mínim quinze establiments amb el color de l’interrogant exposat, emplenar la butlleta que trobaran a la pàgina 38 diari de La Mostra i dipositar-la al Punt d’Informació de la plaça de Cal Font o bé al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2). Tots aquells que hi prenguin part optaran a guanyar, mitjançant sorteig, una tauleta digital.

Des de l’organització del concurs s’agraeix la participació i l’esforç dels comerciants d’Igualada per contribuir a l’ambientació de la ciutat en els dies de La Mostra i, alhora, contribuir a dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

 

  • Compartir