Sou a: Inici / Noticies / 650 infants a la festa d'inici de l’Estiuet

650 infants a la festa d'inici de l’Estiuet

650 infants participen en l’espectacle d’animació Karibú, cançons i danses per un món més just en l’inici de l’Estiuet
06-07-2015

El passat divendres, 3 de juliol, l’espectacle Karibú, cançons i danses per un món més just, de Carles Cuberes i Companyia, va encetar les activitats de l’Estiuet 2015, un projecte de lleure adreçat als infants, impulsat pel departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, on la diversió i l’aprenentatge estan garantits, alhora que facilita la conciliació familiar. Com cada any, arriba farcit d’activitats, tallers, sortides i excursions, per oferir als infants de la ciutat un casal d’estiu refrescant i divertit.

Amb l’objectiu de celebrar l’inici de les activitats, l’Ajuntament va convidar divendres tots els casals de la ciutat a participar de la festa dient “karibú”, benvingut en llengua suahili, a l’estiu. Més de sis-cents cinquanta infants de les diferents escoles d’estiu de la ciutat van omplir la plaça de l’Ajuntament i van ballar i gaudir d’aquest espectacle.

Enguany el nombre d’inscripcions ha augmentat notablement, amb una mitjana de 170 infants per setmana, i el departament de Joventut ha hagut d’ampliar l’oferta. Així doncs, l’estiuet s’ofereix des de dos centres, amb la finalitat de millorar la qualitat i la proximitat per les famílies. El programa s’està duent a terme de forma simultània del 29 de juny al 31 de juliol, a les escoles Dolors Martí i Garcia Fossas. Del 25 d’agost al 4 de setembre, l’Estiuet tindrà lloc a l’Espai Cívic Centre, com en les darreres edicions.

 

 

 

 

 

  • Compartir