Sou a: Inici / Noticies / 661 donacions de sang a la marató d'Igualada

661 donacions de sang a la marató d'Igualada

Aquesta campanya, que un cop més va superar la previsió, ha fet augmentar els baixos índex de sang existents al Banc de Sang i Teixits.
26-09-2016

Sis-centes seixanta-una persones es van acostar al Teatre de l’Ateneu d'Igualada per donar sang durant la Marató celebrada aquest passat dissabte, 24 de setembre. Per segon any consecutiu, l’espai que cedit per celebrar-hi la iniciativa va tenir molt bona acollida ja que s’han pogut ampliar la zona de lliteres, amb 24 en total, i així evitant les cues d’espera dels donants.

Els impulsors de la marató (Banc de Sang i Teixits, Ajuntament d'Igualada, Ateneu Igualadí, Centre MIPS fundació Privada, i Associació de Donants de Sang de l'Anoia) volen agrair la implicació de les nombroses entitats, les col·laboracions amb sorteigs i regals i els voluntaris que van donar suport durant tota la jornada.

De les 661 donacions que es van registrar, 584 es van fer efectives i la resta, 77 en total, var ser oferiments de persones que en aquell moment no van poder donar sang i ho faran més endavant. Destaquen especialmeny 71 persones que no havien donat mai sang i que es van iniciar en la donació en aquesta Marató d’Igualada.

Aquesta campanya, que un cop més va superar la previsió, ha fet augmentar els baixos índex de sang existents al Banc de Sang i Teixits.

  • Compartir