Sou a: Inici / Noticies / 6a edició de l'Igualada Slow Shopping

6a edició de l'Igualada Slow Shopping

84 comerços i 19 bars i restaurants participen en la sisena edició d’aquesta iniciativa de dinamització del comerç de proximitat
31-10-2017

Més d’un centenar d’establiments comercials i de restauració prendran part en la setena edició de l’Igualada Slow Shopping, del 8 a l’11 de novembre, una activitat que promouen conjuntament el servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada i les associacions de comerciants locals.

Concretament, participen en aquesta edició part 84 comerços i 19 bars i restaurants. Molts d’aquests establiments realitzaran promocions especials i descomptes que es podran consultar en aquest WEB.

Com a complement lúdic a aquestes promocions, el dissabte 11 de novembre, es duran a terme diverses activitats de dinamització comercial al centre de la ciutat i al pati del Museu de la Pell.

Entre totes les accions previstes destaca molt especialment la 6a edició de La Gran Festa del Vi, que organitza Igualada Comerç a la Rambla de Sant Isidre. Enguany hi participaran 16 cellers de vins i caves de proximitat i 6 establiments gastronòmics de la comarca. Per acompanyar les degustacions, es podrà gaudir de dos concerts, un de jazz a les 19 h i un del grup JoKB a les 21 h.

De la seva banda, la Biblioteca Central i Kids&Us proposaran, el mateix dissabte a les 11h, una Hora del Conte i un taller científic per a nens i nenes de 3 a 9 anys. Abacus Cooperativa, a les 12h, organitzarà al seu establiment, el taller Partitures de l’Arc de Sant Martí, una proposta de lectura musical per a tots els públics. I els comerços del c/ Òdena, mentrestant, sortejaran tres paneres amb els seus productes per valor de 500 euros, entre totes les persones que hi facin compres entre el 8 i l’11 de novembre.

Finalment, i amb l’objectiu de promocionar la ciutat i el seu comerç entre els visitants al Rec.016; el Museu de la Pell i Igualada Comerç duran a terme activitats de promoció comercial i turística al pati del Museu.

 

  • Compartir