Sou a: Inici / Noticies / 71 comerços al quart Concurs d'Aparadors de La Mostra d'Igualada

71 comerços al quart Concurs d'Aparadors de La Mostra d'Igualada

La inscripció implica també la participació al Joc del Comerç de La Mostra, en què cada botiga amagarà a l’aparador un dels coets que formen part enguany de la campanya publicitària.
23-02-2016

El quart Concurs d’Aparadors Comercials, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada amb motiu de la 27ª edició de La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil, ha tingut una molt bona acollida per part dels comerços. En aquesta edició, un cop finalitzat el termini d’inscripcions, hi prendran part 71 establiments locals, 22 més que l’edició anterior. Aquests hauran de decorar els seus aparadors entre l’1 i el 10 d’abril amb motius relacionats amb el món del teatre infantil i juvenil.

La inscripció implica també la participació al Joc del Comerç de La Mostra, en què cada botiga haurà d’amagar a l’aparador un dels coets que formen part enguany de la campanya publicitària de l’esdeveniment. Els visitants que prenguin part en el concurs hauran de trobar, com a mínim, deu establiments amb el coet amagat i, entre tots ells, se sortejarà una tauleta digital.

  • Compartir