Sou a: Inici / Noticies / 800 escolars participen en una audició de la JOSA Aleví

800 escolars participen en una audició de la JOSA Aleví

El concert, organitzat des del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, estava inclòs en el programa AIRE, que aglutina l’oferta d’activitats educatives adreçades a les escoles del municipi
20-11-2017

Al voltant de 800 alumnes de primària d’escoles d’Igualada i la resta de la comarca van participar el passat 14 de novembre de l’audició que va oferir, al Teatre Municipal l’Ateneu, la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA) Aleví, amb l’espectacle La flor de Molihuà.

El concert, organitzat des del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, estava inclòs en el programa AIRE, que aglutina l’oferta d’activitats educatives adreçades a les escoles del municipi, i que en aquesta edició comptat amb la participació d’Emili Vallès, Ramon Castelltort, Escolàpies, Escola Pia, Escola Mowgli, Garcia Fossas, Dolors Martí, Jesús Maria, Monalco, Escoles de l’Ateneu Igualadí i Gabriel Castellà.

La JOSA Aleví està formada per uns 60 músics, entre 5è de primària i 2n d'ESO, que assagen un cop al mes. La plantilla de l'orquestra és simfònica i inclou corda, vent, metalls i percussió. La Flor de Molihuà narra les aventures d'un noi i una noia a la recerca del remei que podrà salvar l'estranya malaltia que afecta tots els habitants del seu poble, Ganxailing. Escrita i dirigida per Albert Gumí, compta amb textos d’Anna Marsal i narració de Mònica Torra.

  • Compartir