Sou a: Inici / Noticies / A la venda les entrades pel teatre de Festa Major a l'Ateneu

A la venda les entrades pel teatre de Festa Major a l'Ateneu

Fer riure és un art amb Joan Pera i Els homes són de Mart i les dones de Venus amb Jordi Martínez. La primera es podrà veure dissabte, 23 d’agost, a les 20h, i el preu de l’entrada serà de 19 i 17 euros. La segona es representarà diumenge, 24 d’agost, a les 21h amb preus de 10, 12 i 15 euros.
17-07-2014

A partir d’aquest divendres, 18 de juliol, es posen a la venda les entrades per als dos espectacles que tindran lloc al Teatre Municipal l’Ateneu per Festa Major, Fer riure és un art amb Joan Pera i Els homes són de Mart i les dones de Venus amb Jordi Martínez. La primera es podrà veure dissabte, 23 d’agost, a les 20h, i el preu de l’entrada serà de 19 i 17 euros. La segona es representarà diumenge, 24 d’agost, a les 21h amb preus de 10, 12 i 15 euros.

Del 18 al 27 de juliol i del 18 al 24 d’agost es podran adquirir les localitats sense cap taxa afegida al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2), de dimarts a divendres de 19 a 21h i dissabtes i diumenges d'11 a 14h i de 18 a 21h. Es pot consultar més informació al telèfon 93 801 91 16. Entre el 18 de juliol i el 14 d’agost, les entrades es podran comprar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Igualada (Pl. Ajuntament, 1), de dilluns a divendres entre les 8 i les 14h.

Fer riure és un art vol celebrar els cinquanta anys de professió de Joan Pera amb una masterclass sobre l'art de fer riure, intentant donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s'enfronta sol al seu públic: com ens fa riure en Joan? és ell qui ens fa riure o són els seus personatges? són les situacions creades o són les seves experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual i dirigit per Martí Torras, revelarà alguns dels seus trucs actorals i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l'humor. Si riure és un art o no, ho sabrem després de la masterclass.

Els homes són de Mart i les dones de Venus neix del best seller escrit per John Gray, amb 50 milions de llibres venuts. Ara arriba al Teatre Municipal l’Ateneu l’adaptació teatral d’aquest llibre d’autoajuda, una obra igual d’instructiva i, a més a més, hilarant, sobre les relacions entre marcians i venusianes, interpretada per Jordi Martínez de Kubala, Moreno i Manchón de TV3.

  • Compartir