Sou a: Inici / Noticies / A l'octubre, noves visites guiades a l'antic hospital

A l'octubre, noves visites guiades a l'antic hospital

La ruta té una durada aproximada de 2 hores i permet recórrer les antigues instal·lacions hospitalàries i també l’actual hospital simulat 4D Health
30-08-2018

Després de la bona acollida que van tenir les visites guiades i gratuïtes a l’antic hospital d’Igualada durant la recent Festa Major, que van esgotar la totalitat de les entrades disponibles en poques hores, el departament de Promoció Cultural n’ha programat nous torns durant la propera tardor.

Aquest emblemàtic edifici va ser primer convent dels Caputxins, després hospital comarcal i, properament, es convertirà en el nou Campus Salut de la Universitat de Lleida a Igualada. Les noves visites tindran lloc el dissabte 6 d’octubre i el dimecres 17 d’octubre, a les 11h, i també el dimecres 10 d’octubre, en aquest cas a les 11 i a les 17h. La ruta té una durada aproximada de 2 hores i permet recórrer les antigues instal·lacions hospitalàries i també l’actual hospital simulat 4D Health.

Les persones interessades a participar-hi ja es poden inscriure escrivint un correu electrònic a l’adreça cultura@aj-igualada.net, indicant quin dia hi volen assistir. També ho poden fer adreçant-se personalment al Punt d’Informació Cultural i Turística, al c/ Garcia Fossas, 2.

  • Compartir