Sou a: Inici / Noticies / Acaba la 9a edició de la formació en medaició escolar organitzada per l’Ajuntament d’Igualada

Acaba la 9a edició de la formació en medaició escolar organitzada per l’Ajuntament d’Igualada

El curs dona suport a projectes de convivència i promou la participació dels alumnes en les accions de sensibilització i gestió de conflictes
26-11-2021

Des del Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada s’ha organitzat la 9a edició de la formació en “Mediació Escolar”. Les sessions de formació s’han reprès de manera presencial i amb molt bona resposta per parts dels alumnes. Enguany hi han participat divuit alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’IES Pere Vives i Vich i de l’escola Maristes d’Igualada.

Aquesta iniciativa té com a objectiu donar suport als projectes de convivència que es desenvolupen, i promou la participació d’alumnes mediadors/es en les accions de sensibilització i de gestió de conflictes als centres escolars.

Aquest projecte pretén impulsar accions de promoció de la cultura de la Pau i la prevenció de l’assetjament i la violència en infants i joves, des del Servei de mediació s’ofereix suport per a la gestió de conflictes, tallers de sensibilització i assessorament als centres escolars  i a les entitats de lleure infantil juvenil que ho sol·licitin.

El Servei de Mediació Comunitària Municipal desenvolupa, des del 2009, projectes de promoció de la convivència ciutadana i ofereix un servei de mediació i gestió de conflictes en els àmbits veïnal, familiar, escolar, qüestions contractuals, associacions, incompliment d’ordenances i espai públic. 

Per a més informació podeu contactar amb el Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada ubicat a l’Espai Cívic Centre al telèfon 93 801 76 66 i al correu electrònic, mediacio@aj-igualada.net El projecte també és a les xarxes amb el perfil   @mediacioigualada.  El projecte té el suport de la Diputació de Barcelona des de la implementació del servei.

  • Compartir
Pertany a: