Sou a: Inici / Noticies / Acaba un nou Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Acaba un nou Curs de Coneixement de la Societat Catalana

El curs inclou vuit sessions durant les quals s’imparteixen coneixements de cultura catalana, serveis públics, cossos de seguretat, món laboral o llei d’estrangeria
05-07-2018

El passat divendres, 22 de juny, va finalitzar la tercera edició de l’any 2018 del Curs de Coneixement de la Societat Catalana, organitzat pel Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada. La proposta s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014, de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

El curs inclou vuit sessions de dues hores, durant les quals s’imparteixen coneixements d’història, geografia, cultura catalana, festes locals, funcionament dels serveis públics, cossos de seguretat, món laboral o llei d’estrangeria, entre altres. El curs ha finalitzat amb una visita a l’Ajuntament d’Igualada en què els alumnes han estat rebuts per la tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats, Patrícia Illa.

En aquesta edició hi han participat 35 alumnes de diverses nacionalitats, com ara Bèlgica, Veneçuela, el Paraguai, l'Uruguai, l'Argentina, Hondures, el Brasil, la República Dominicana, Costa d’Ivori, el Perú, Colòmbia, el Pakistan i el Marroc. A la finalització, tots fan una valoració positiva de la iniciativa, ja que els ajuda a guanyar coneixement i autonomia en la societat d’acollida. La propera edició del cursserà al mes d’octubre.

  • Compartir
Pertany a: